Slapen tijdens de Elfstedentocht

Het perfect verblijf tijdens de Elfstedentocht

Slapen tijdens de Elfstedentocht in Friesland? Dan hebben wij de ideale slapen tijdens de Elfstedentocht in Friesland.

It Wiid beschikt over comfortabele bungalows waar u voor, tijdens en na de Elfstedentocht Friesland tot rust kan komen. De bungalows liggen centraal in Friesland en dus ideaal voor bezoek of deelname aan de Elfstedentocht. De bungalows beschikken over 3 of 4 slaapkamers en zijn prachtig gelegen in de Alde Feanen. Slapen tijdens de Elfstedentocht in Friesland is gemakkelijk te bereiken; de start in Leeuwarden is 25 autominuten rijden.

It Wiid, bungalowpark in Friesland beschikt over verschillende type bungalows:

 1. Slapen tijdends de Elfstedentocht. Bungalows op de Camping:
  6 persoons bungalows
  Deze nieuwe vakantiehuizen (bouwjaar 2004) zijn geschikt voor maximaal zes personen.
  De vakantiehuizen zijn voorzien van cv, volledige keukeninventaris, gasfornuis, koelkast, afzuigkap, koffiezet-apparaat, servies, bestek, kleuren-tv en tuinmeubels.
  8 persoons bungalows
  De vakantiehuizen (nummers 1 t/m 10 en 15 t/m 18) zijn geschikt voor maximaal acht personen.
  De vakantiehuizen zijn voorzien van cv, volledige keukeninventaris, gasfornuis, koelkast, afzuigkap, koffiezetapparaat, servies, bestek, kleuren-tv en tuinmeubels.
 2.  Slapen tijdens de Elfstedentocht. Bungalows op bungalowpark It Wiid/De Buitenplaats:
  4 persoons Wald bungalow
  Het vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een romantische tweepersoons bedstee.
  De badkamer is voorzien van wastafel, bubbelbad, douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers, waarvan een met een eenpersoonsbed en een met twee éénpersoonsbedden.
  6 persoons Wetter bungalow
  Het 6 persoons vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een romantische tweepersoons bedstee. De badkamer is voorzien van een wastafel, bubbelbad en een aparte douche en toilet.  Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden en een vaste wastafel.
  8 persoons Wiid bungalow
  (8-persoons vrijstaand vakantiehuis) Het vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een tweepersoonsslaapkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, bubbelbad en een aparte douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u een badkamer met wastafel, douche en toilet.
  Wij zien u graag op It Wiid. Informeer naar onze aanbiedingen; slapen tijdens de Elfstedentocht Friesland.