Kamperen tijdens Sneekweek

Kamperen tijdens de Sneekweek op It Wiid!

 

De 86ste Sneekweek zal worden gehouden van 5 t/m 10 augustus 2023. De Sneekweek is het grootste en gezelligste binnenwater zeilevenement van Europa: de perfecte combinatie van gezelligheid en sportiviteit.

Gedurende de dag wordt er fanatiek gezeild op het Sneekermeer, daarna is er gezelligheid op het eiland en in de stad.

Zoekt u nog een kampeerplaats tijdens de Sneekweek? Wij hebben mooie kampeerplaatsen voor u tijdens de Sneekweek.
Vanaf It Wiid is het Sneekermeer 40 minuten rijden met de auto, met een boot bent u ongeveer 1,5 uur onderweg.

Camping It Wiid beschikt over kampeerplaatsen langs het water waar u voor, tijdens en na de Sneekweek tot rust kan komen. Bijvoorbeeld op de Landtong op de Q-velden. Prachtig gelegen. Liever iets centraler op de camping en dichtbij de faciliteiten? Wellicht zijn de standaard kampeerplaatsen meer naar uw smaak. De camping ligt centraal in Friesland en dus ideaal voor bezoek of deelname aan de Sneekweek. Wij zien u graag op camping It Wiid. Informeer naar onze aanbiedingen tijdens de Sneekweek.

Breng een bezoek aan de Sneekweek

De opening van de Sneekweek vindt ieder jaar officieel plaats voor genodigden in de stadhuistuin (Sneek) gevolgd door de traditionele Vlootschouw. Tijdens de vlootschouw worden alle deelnemende klassen van de zeilwedstrijden in de verlichte grachten onder veel belangstelling gepresenteerd. Daarnaast wordt de boot van het jaar gepresenteerd en de ‘schipper in de orde van de Sneeker Pan’ gehuldigd. De vlootschouw eindigt met vuurwerk. Een evenement waar u bij wilt zijn! Iedere dag is er wel iets te doen en ’s avonds is er overal gezelligheid. Vanuit It Wiid bent u zo in Sneek!

Mocht u vragen hebben betreffende de Sneekweek of wilt u reserveren dan kunt u contact met ons opnemen.

Contact

E-mail: Info@wiid.nl

Telefoon: 0511-539 223