Stacaravan huren Friesland

Een chalet of stacaravan huren in Friesland?

In het hart van het unieke merengebied van Friesland, tussen Leeuwarden en Drachten, vindt u Camping It Wiid. Dit prachtige park met verhuur van stacaravans in Friesland ligt centraal in het laatste nationaal park van Nederland, De Alde Feanen. Een gebied van zo’n 2000 hectare dat bestaat uit kreken, kleine en grote plassen met eilandjes en grote waterwegen.

In het gebied rondom de camping kan prachtig gevaren worden. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. U kunt bij stacaravan huren in Friesland en uw eigen boot meenemen, maar natuurlijk ook een boot huren via onze receptie.
Wij verhuren sloepen, valken, polyvletten, optimisten en kano’s. Uiteraard kunnen visliefhebbers op stacaravan huren in Friesland  hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien.

De camping is voorzien van diverse voorzieningen waaronder een verwarmd openlucht zwembad, speeltuin, voetbalveld, bootverhuur etc. U  hoeft zich dus niet te vervelen op It Wiid.

Kortom: It Wiid is een camping met verhuur van stacaravans in Friesland waar u ontspanning, rust en ruimte vindt maar waar tegelijkertijd de gezelligheid niet ontbreekt.

De verhuur van een stacaravan in Friesland loopt via de eigenaren van de stacaravans zelf, u kunt ze vinden op onze site.

Meer informatie over een stacaravan huren of stacaravan kopen.

   Chalet 507 foto 1
Stacaravan huren Friesland

 

 

Vragen of hulp nodig bij een reservering, bel de met de receptie; 0511-539223