Standaard kampeerplaatsen

Camping It Wiid biedt u alle mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie in Friesland. Onze camping in Friesland is een 28 hectare groot terrein te midden van Nationaal Park De Alde Feanen. Op onze standaard kampeerplaatsen kunt met uw eigen tent, caravan of camper kamperen.

Camping It Wiid, vijf sterren***** camping in Friesland, beschikt over 135 ruim opgezette standaard kampeerplaatsen.
Staat u graag op een beschut plekje of gaat uw voorkeur uit naar een plaats direct aan het water? Kies dan voor onze premiumplaatsen. Onze camping in Friesland biedt een diverse keuze.
De standaard kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra (4, 6 of 10 ampère). De plaatsen op veld Z hebben ook een eigen waterkraan.
De volgende kampeervelden zijn standaardplaatsen; X, Z en J.

NB: Ook tijdens het hoogseizoen kunt u op veld X en Z 7 dagen per week arriveren en vertrekken.

Prijslijst kamperen

Honden op de camping

Deze worden alleen in overleg toegelaten en dienen altijd kort aangelijnd te zijn. Er wordt maximaal 1 hond per kampeerplaats toegelaten.
Let op: grote honden zoals Rottweilers, Bouviers, Herders, Dobbermans en andere vecht- en bewakingshonden worden niet toegestaan op It Wiid, camping in Friesland.

Verhuurmogelijkheden op de camping

U kunt een eigen boot meenemen of een boot huren. Verder zijn er fietsen en E-bikes te huur. De omgeving leent zich prima voor een fietstochtje; Denk daarbij aan de pontjesroute en aan het fietsknooppunten netwerk van de ANWB.

Reserveer nu online