Te koop op It Wiid, Wald vakantiehuis

Recreatiewoning te koop op Bungalowpark It Wiid, vakantiehuis 328

Te koop op Buitenplaats It Wiid: Wald vakantiehuis 328, geschikt voor 4 personen.
Halfvrijstaande recreatiewoning te koop (type Wald) aan open vaarwater. Dit vakantiehuis is gelegen op bungalowpark It Wiid in Earnewâld/Eernewoude.

Vraagprijs: € 265.000
Kosten VVE voor 2023 ca: € 1100,-

Vakantiehuis 328 is gelegen aan het water met brede aanlegsteiger. Voor de ligging kunt u de plattegrond bekijken.

Indeling

Begane grond: hal met trapopgang, toilet en badkamer met inloopdouche en wastafel, woonkamer (circa. 27 m²) met tuindeuren naar terras, inloopkast en bedstede, open keuken met hoekkeuken opstelling v.v. inbouwapparatuur o.a. inbouw gasstel, vaatwasser, koelkast, combi-magnetron en afzuigkap.
1e verdieping: overloop en 2 slaapkamers (ca. 5 en 10 m²) waarvan één met sauna.

Adres

Koaidyk 6-328
9264 TP Earnewâld

Kenmerken

Woonoppervlakte: 56 m²
Perceeloppervlakte: circa 210 m²
Kamers: 4
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Woonkamer: 27m²
Keuken: 9m²
WC: 1

Buitenplaats It Wiid is een ruim opgezet vakantiepark in het hart van Friesland, waardoor u veel privacy heeft. Het ligt midden in Nationaal park de Alde Feanen. Een prachtig gebied om te sloepvaren of te zeilen. Vanuit uw woning vaart u zo het gebied in. Op de naastgelegen camping is een ruim gesorteerde supermarkt, een gezellig eetcafé, cafetaria en boot- en fietsverhuur.

Op It Wiid zijn diverse mogelijkheden voor verhuur. Bij de receptie kunt u terecht voor informatie. U bent bij aanschaf van een vakantiehuis op It Wiid niet verhuurplichtig en u mag de bungalow ook uitsluitend privé gebruiken.

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met de receptie: 0511-539223, info@wiid.nl of vul het contactformulier in.

Funda: Wald vakantiehuis 328

De Linde Makelaars