Tijdelijke woning huren Friesland

Wilt u tijdelijk een woning huren in Friesland? Bijvoorbeeld vanwege een verhuizing of voor uw werknemers? Op Camping en Buitenplaats It Wiid hebben wij meerdere opties voor tijdelijke woninghuur.

De vakantiehuizen zijn geschikt van 4 tot 8 personen en volledig gemeubileerd. Er zijn minimaal 2 slaapkamers; in de grotere woningen zelfs 4 slaapkamers. Op de camping verhuren wij 6-persoons en 8-persoons vakantiehuizen. daarnaast hebben wij in de periode april t/m oktober ook 4-persoons chalets in de verhuur. Op Buitenplaats It Wiid verhuren wij particuliere vakantiehuizen.

Voordelen van huren op een vakantiepark

Als u op zoek bent naar tijdelijke woonruimte, is er toch niets leukers dat dit zo comfortabel mogelijk is? Naast de luxe woningen met alle comfort, biedt het park ook diverse faciliteiten die uw verblijf aangenaam maken.

In de periode april t/m september vindt u een uitgebreide supermarkt met iedere ochtend verse broodjes. Ook is er een gezellig eetcafé en een cafetaria aanwezig. Daarnaast kunt u er fietsen en boten huren, is er een tennisbaan en kunt u wassen in de wasserette (gehele jaar geopend).

vanaf Hemelvaart tot begin september is ons openluchtzwembad ook geopend. Ons zwembad heeft een lange glijbaan en apart peuterbad.

Woning huren voor personeel

Bent u vanwege een werkproject op zoek naar tijdelijke huisvesting voor uw werknemers? Ook dat is mogelijk op It Wiid. vanaf It Wiid bent u binnen 5 minuten op de snelweg N31. Leeuwarden en Drachten zijn slechts op 15 autominuten rijden vanaf It Wiid. De ideale uitvalsbasis dus voor werkprojecten in deze omgeving. Kortom, voor tijdelijk een woning huren in Friesland, moet u op It Wiid zijn!

Vraag een offerte aan

De verhuurprijzen voor langhuur zijn anders opgebouwd dan toeristische verhuur. Prijzen zijn afhankelijk van seizoen en periode. Graag maken wij voor u een offerte op maat. Neem daarvoor contact op met de receptie.

Waar dient u rekening mee te houden

  • Voor het huren van een bungalow voor langere tijd vragen wij u op voorhand een borg over te maken. Deze borg zal tenminste twee weken van de overeengekomen huurprijs bedragen. Is de bungalow na het uitchecken in goede staat achtergelaten? Dan ontvangt u de borg binnen 7 dagen terug.
  • Blijft u langer dan 4 weken bij ons? Dan wordt automatisch een hoger bedrag voor de eindschoonmaak in rekening gebracht. Dit loopt op tot maximaal € 375,00. Wij vragen u wel om de bungalow netjes achter te laten.