Vacature buitendienstmedewerker

Vacature buitendienst Camping It Wiid

Camping It Wiid is per direct op zoek naar een (sociale) kandidaat voor een afwisselende baan in de buitendienst. In deze functie ben je het aanspreekpunt van een 5 sterren camping. Gedurende het hoogseizoen is het belangrijk dat je beschikbaar bent (volgens rooster) en daarnaast dat je gastvrij en service gericht bent. Het werk is afwisselend werk: in de zomer zorgt de buitendienst voor een netjes park, dan is het ook druk op de bootverhuur en moet het groen onderhouden worden. Ook vragen de gasten om aandacht. In de winter vinden alle voorbereidingen (grotere projecten) en onderhoud voor het volgende seizoen plaats. 

Op de camping wordt gewerkt met trekkers, een maaimachine, shovel en wij hebben veel boten, bungalows en infrastructuur in ouderhoud. Het is dan ook handig dat je technisch handig bent of affiniteit met boten hebt. Bij It Wiid wordt veel zelfstandigheid verwacht, maar je staat er nooit alleen voor. Je vormt samen met de rest van onze medewerkers een enthousiast team.

Werkzaamheden:
Algemeen onderhoud van gehele park, groen onderhoud, bootverhuur, in- en uitkranen van boten, aansturen parttime vakantiekrachten, schoonmaak.

Vereiste:

  • Minimaal MBO opleiding met niveau 3
  • Technische- of beroepsopleiding  
  • Bij voorkeur affiniteit met watersport 
  • Beheersing van de Friese en Nederlandse taal (spreekvaardigheid)
  • Flexibel inzetbaar van maandag t/m zondag (volgens een rooster).

Profiel:
Behulpzaam, verantwoordelijk, betrokken, oprecht, zelfstandig, enthousiast, flexibel, geen 9.00-17.00 mentaliteit, proactief en oplossingsgericht.

Wij bieden jou:

  • Een contract voor gemiddeld 38 uren per week
  • Mogelijkheid tot een vast contract
  • Salaris conform CAO verblijfsrecreatie.

Ben je op zoek naar een veelzijdige en uitdagende baan? Denk jij dat je de aangewezen persoon bent voor deze fulltime uitdaging? Stuur je sollicitatiebrief + CV vóór 16 juni naar:

Camping It Wiid
t.a.v. Annelie Bleckman
Koaidyk 10, 9264 TP Eernewoude

Of mail naar: annelie@wiid.nl

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.