Vacature buitendienstmedewerker (bootverhuur)

Camping It Wiid is op zoek naar een watersport liefhebber die met veel enthousiasme onderdeel wordt van de buitendienst. It Wiid is een 5 sterren park en een gemoedelijk familie bedrijf, waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. In de zomer verblijven er zo’n 2000 gasten op het park. Zij kamperen of verblijven in een huisje en maken gebruik van faciliteiten zoals het zwembad, bootverhuur en luxe sanitair gebouwen.

Wat doe je als medewerker buitendienst?

In deze functie ben je als onderdeel van het buitendienst team verantwoordelijk voor het gehele campingterrein en de bootverhuur. In de zomer zorgt het buitendienst team voor een netjes en schoon park, een soepel lopende bootverhuur, het oplossen van kleine storingen en het groen onderhoud. In de winter vinden alle voorbereidingen (grotere projecten) en onderhoud voor het volgende seizoen plaats. Deze functie is zeer divers. Geen dag is hetzelfde. Door de grote variatie in taken kan je veel leren en je ontwikkelen in de richting die je aantrekt: groen, technisch onderhoud of bootverhuur. Voor ons is het ideaal als een nieuwe medewerker al enige ervaring/kennis heeft, echter dat is geen vereiste.  

De functie is niet alleen praktisch van aard, je bent ook een aanspreekpunt voor onze gasten. Service gericht denken en communiceren is daarom van belang in deze functie. Daarnaast hebben wij altijd een aantal vakantiekrachten die het team ondersteunen. Het vaste team stuurt deze vakantiekrachten aan. Daarom is het een pre als je ervaring heb in ‘leidinggevende’ ervaring of de potentie hebt deze vaardigheden te ontwikkelen. Let wel; er wordt van je verwacht dat je zelf hard mee werkt en daarmee het goede voorbeeld geeft. 

We vragen zelfstandigheid van je maar je staat er nooit alleen voor. Je vormt samen met de rest van onze medewerkers een enthousiast team. Gedurende het seizoen wordt er in de weekenden afwisselend samengewerkt volgens een rooster.

Wat vragen wij van jou als medewerker buitendienst?

  • Minimaal MBO opleiding niveau 3
  • Technische- of beroepsopleiding
  • Affiniteit met watersport
  • Beheersing van de Friese en Nederlandse taal (spreekvaardigheid)
  • Flexibel inzetbaar van maandag t/m zondag (tijdens seizoen, volgens een rooster).

Wie ben je?

Sociaal, oprecht, energiek, verantwoordelijk, zelfstandig, flexibel, geen 9.00-17.00 mentaliteit en oplossingsgericht.

Wij bieden jou:

  • Een contract voor gemiddeld 38 uren per week
  • Mogelijkheid tot een vast contract
  • Salaris conform CAO verblijfsrecreatie.

Enthousiast geworden?

Stuur je sollicitatiebrief met CV vóór 12 juli a.s. naar:

annelie@wiid.nl

Of stuur een brief naar:
Camping It Wiid
t.a.v. Annelie Bleckman
Koaidyk 10, 9264 TP Eernewoude

Oant sjen op It Wiid!