Vacature receptionist (HBO)

Camping It Wiid is op zoek naar een enthousiaste receptionist(e) voor een uitdagende baan op de receptie van Camping It Wiid.

Deze functie is een uitdaging omdat de receptie het brein van het bedrijf is in een veelzijdig bedrijf. Wij verhuren bungalows, chalets, jaarplaatsen, kampeerplaatsen, boten en fietsen. Verder verkopen wij ook bungalows en is de receptie verantwoordelijk voor de personeelsadministratie. Daarnaast doen we een groot deel van de marketing zelf. Ook zijn wij het toeristische informatiepunt van de omgeving. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat je receptioniste bent in de breedste zin van het woord!

In deze functie ben je het visitekaartje van één van de grootste vakantieparken van Friesland. Als je servicegericht, stressbestendig en gek bent op afwisselend werk, dan is deze functie echt wat voor jou! Gedurende het seizoen voer je zowel front- als backoffice taken uit: in de weekenden, vakanties en feestdagen ben je druk met gasten en in de overige periodes vinden alle overige en voorbereidende werkzaamheden plaats. Je krijgt veel vrijheid maar je staat er nooit alleen voor. Je vormt samen met de rest van onze medewerkers een enthousiast team.

Werkzaamheden:

In- en uitchecken van gasten, informeren van gasten, reserveringen maken, vragen beantwoorden en eventuele opmerkingen of problemen oplossen, telefoon en e-mail beantwoorden.

Vereiste:

Minimaal HBO opleiding, bij voorkeur voor een afgeronde toeristische opleiding, computervaardig, communicatief sterk, beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord (en in geschrift is een pré), flexibel inzetbaar van maandag t/m zondag (volgens een rooster; in overleg).

Profiel:
Representatief, gastvrij, enthousiast, flexibel, geen 9.00-17.00 mentaliteit, pro-actief en oplossingsgericht.

Wij bieden jou:

Een contract van (24 tot 38 uur) met een salaris conform CAO verblijfsrecreatie. Het liefste willen we een fulltimer en iemand voor het gehele jaar rond!

Ben je op zoek naar een veelzijdige en uitdagende baan? Denk jij dat je de aangewezen persoon bent voor deze fulltime uitdaging? Stuur je sollicitatiebrief met CV zo snel mogelijk (uiterlijk voor 6 mei) naar:

Camping It Wiid
t.a.v. Annelie Bleckman
Koaidyk 10, 9264 TP Eernewoude
Of mail naar: annelie@wiid.nl

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.