Vakantiebungalow huren in Friesland

Een vakantiebungalow huren in Friesland?
Midden in het Friese meren gebied bestaat de mogelijkheid om een vakantiebungalow te  huren op It Wiid in Eernewoude.
Dit prachtige park ligt centraal in Friesland en midden in natuurgebied de Alde Feanen.

U kunt verschillende type vakantiebungalows  van 4 tot 8 personen huren in Friesland op vakantiepark It Wiid. De meeste bungalows zijn aan het water gelegen met een eigen aanlegsteiger.

In het gebied rondom vakantiebungalow huren in Friesland/ It Wiid  kan prachtig gevaren worden. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. U kunt bij het huren van een vakantiebungalow in Friesland uw eigen boot meenemen, maar natuurlijk ook een boot huren via de receptie van Camping It Wiid.
Wij verhuren sloepen, valken, polyvletten, optimisten en kano’s. Uiteraard kunnen visliefhebbers op It Wiid  aan het water hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien.

Bungalows op It Wiid – Vakantiepark Friesland

Onze bungalows op ons prachtige vakantiepark in Friesland zijn onderverdeeld in verschillende types:

Vakantiehuizen op de camping

Op vakantiepark Friesland ‘It Wiid’ vindt u luxe vakantiehuizen geschikt voor maximaal acht personen. De vakantiehuizen zijn voorzien van diverse faciliteiten en fraai gelegen rondom een haven. Het voordeel van deze woningen is dat zij dichtbij de voorzieningen liggen. Verder liggen de nummers 5 t/m 10 direct aan de Fokkesloot en geven prachtig uitzicht op het langsvarende bootverkeer.

Vakantiehuizen op de camping 

Vakantiehuizen op de Buitenplaats

Ook op de Buitenplaats vindt u prachtige vakantiehuizen direct gelegen aan het water. Deze vakantiehuizen zijn geschikt voor zowel 4 personen (type Wald), 6 personen (type Wetter) als 8 personen (type Wiid). De meeste vakantiehuizen zijn voorzien van een eigen aanlegsteiger en per boot bereikbaar. Voor natuur, privacy en een vakantie in het teken van water bent u op Buitenplaats It Wiid aan het juiste adres.

Vakantiehuizen op de Buitenplaats 

Heerlijke ruime huizen met prachtige uitzichten.

- Jelly Boogaard

Het comfort van een woning en de gezelligheid van een camping. Ons gezin heeft een top vakantie gehad.

- Familie Klooster

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.