Vakantiehuis aan het water

It Wiid is een prachtig vakantiepark ‘met verhuur van vakantiehuis aan het water’ te midden van natuurgebied De Alde Feanen. Dit natuurgebied is slechts één van een handje vol Nationale Parken van Nederland.
Alde Feanen is een 2187 hectare groot gebied vol mooie wateren en prachtige natuur.

Vakantiehuis aan het water

Wij verhuren luxe vakantiehuizen op de camping en het bungalowpark direct gelegen aan het water.

De vakantiehuizen zijn geschikt voor 4 tot 8 personen en beschikken over WIFI en alle luxe voor een heerlijke vakantie aan het water. De huizen op de Buitenplaats hebben ieder een eigen ligplaats. De vakantiehuizen op de camping hebben een gezellige ligging, dichtbij alle faciliteiten zoals het buitenzwembad, de supermarkt en het gezellige eetcafé. De vakantiehuizen 5 t/m 10 hebben een prachtige ligging aan de Fokkesloot.

  • Luxe vakantiehuizen aan het water
  • In het hart van het Friese meren gebied
  • Varen in nationaal park de Alde Feanen
  • Omgeving leent zich uitstekend voor vaar, fiets en wandeltochtjes

Huur een vakantiehuis aan het water en ontdek deze prachtige omgeving van dichtbij!  De ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vaartocht met sloep of motorboot door de wateren van de Alde Feanen.

Naar vakantiehuis aan het water

Bungalows op It Wiid – Vakantiepark Friesland

Onze bungalows op ons prachtige vakantiepark in Friesland zijn onderverdeeld in verschillende types:

Vakantiehuizen op de camping

Op vakantiepark Friesland ‘It Wiid’ vindt u luxe vakantiehuizen geschikt voor maximaal acht personen. De vakantiehuizen zijn voorzien van diverse faciliteiten en fraai gelegen rondom een haven. Het voordeel van deze woningen is dat zij dichtbij de voorzieningen liggen. Verder liggen de nummers 5 t/m 10 direct aan de Fokkesloot en geven prachtig uitzicht op het langsvarende bootverkeer.

Vakantiehuizen op de camping 

Vakantiehuizen op de Buitenplaats

Ook op de Buitenplaats vindt u prachtige vakantiehuizen direct gelegen aan het water. Deze vakantiehuizen zijn geschikt voor zowel 4 personen (type Wald), 6 personen (type Wetter) als 8 personen (type Wiid). De meeste vakantiehuizen zijn voorzien van een eigen aanlegsteiger en per boot bereikbaar. Voor natuur, privacy en een vakantie in het teken van water bent u op Buitenplaats It Wiid aan het juiste adres.

Vakantiehuizen op de Buitenplaats 

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.