Vakantiehuis aan het water

It Wiid is een prachtig vakantiepark ‘met verhuur van vakantiehuis aan het water’ te midden van natuurgebied De Alde Feanen. Dit natuurgebied is slechts één van een handje vol Nationale Parken van Nederland.
Alde Feanen is een 2187 hectare groot gebied vol mooie wateren en prachtige natuur.

Vakantiehuis aan het water

Wij verhuren luxe vakantiehuizen op de camping en het bungalowpark direct gelegen aan het water.

De vakantiehuizen zijn geschikt voor 4 tot 8 personen en beschikken over WIFI en alle luxe voor een heerlijke vakantie aan het water. De huizen op de Buitenplaats hebben ieder een eigen ligplaats. De vakantiehuizen op de camping hebben een gezellige ligging, dichtbij alle faciliteiten zoals het buitenzwembad, de supermarkt en het gezellige eetcafé. De vakantiehuizen 5 t/m 10 hebben een prachtige ligging aan de Fokkesloot.

  • Luxe vakantiehuizen aan het water
  • In het hart van het Friese meren gebied
  • Varen in nationaal park de Alde Feanen
  • Omgeving leent zich uitstekend voor vaar, fiets en wandeltochtjes

Huur een vakantiehuis aan het water en ontdek deze prachtige omgeving van dichtbij!  De ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vaartocht met sloep of motorboot door de wateren van de Alde Feanen.

Naar vakantiehuis aan het water

Natuurlijk kunt u ook een sloep huren bij uw vakantiehuis.

Let op! u kunt een huisje + sloep arrangement boeken, maar deze is pas definitief wanneer u een bevestiging krijgt van de sloep verhuur.

In het hart van het unieke merengebied van Friesland, tussen Leeuwarden en Drachten, vind je Bootverhuur Eernewoude op Camping It Wiid. Ons prachtige park ligt centraal in het laatste Nationaal Park van Nederland, De Alde Feanen. Een gebied van zo’n 2000 hectare dat bestaat uit kreken, kleine en grote plassen met eilandjes en grote waterwegen. In het gebied kan prachtig gevaren worden. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. Wij verhuren sloepen, valken, motorboten, optimisten en kano’s. Uiteraard kunnen visliefhebbers hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien.

Activiteiten informatie camping It Wiid:

Op de receptie vind je alle informatie voor een gezellige dag uit. Er liggen diverse folders en er is een bord met posters van activiteiten in de omgeving. Er worden fiets- wandel- en vaarkaarten verkocht en je kunt er wifi-inlogcodes en was- en droogmunten kopen. De receptie is dagelijks geopend van 09:00-17:00 uur (in het hoogseizoen tot 20:00 uur). Op aankomstdagen tot 18:00 uur. Kom je na 17:00 uur aan, neem dan altijd even contact op met de receptie: 0511-539223.