Vakantiehuis Friesland

Op zoek naar een vakantiehuis Friesland? U bent van harte welkom op It Wiid! Middenin nationaalpark De Alde Feanen liggen onze vakantiehuizen direct aan het water. Diverse huizen hebben een eigen aanlegsteiger zodat u ook een huisje met boot kunt huren.

  • Centraal gelegen in hartje Friesland
  • Vakantiehuis aan het water
  • Mogelijkheid tot huren van een boot
  • Geschikt voor 4 tot 8 personen
  • Sauna in wellness vakantiehuizen

De vakantiehuizen liggen midden in Friesland, in het Friese meren gebied in Nationaal Park de Alde Feanen. Vanaf het park kunt u prachtige tochten maken naar Grou, Leeuwarden of bijvoorbeeld Sneek.

Vakantiehuizen op de camping

6-persoons vakantiehuizen

Deze nieuwe vakantiehuizen (bouwjaar 2004) zijn geschikt voor maximaal zes personen.
De vakantiehuizen zijn voorzien van cv, volledige keukeninventaris, gasfornuis, koelkast, afzuigkap, koffiezet-apparaat, servies, bestek, kleuren-tv en tuinmeubels.

Bekijk deze vakantiehuizen

8-persoons vakantiehuizen

De vakantiehuizen (nummers 1 t/m 10 en 15 t/m 18) zijn geschikt voor maximaal acht personen.
De vakantiehuizen zijn voorzien van cv, volledige keukeninventaris, gasfornuis, koelkast, afzuigkap, koffiezetapparaat, servies, bestek, kleuren-tv en tuinmeubels.

Bekijk deze vakantiehuizen

Vakantiehuis op bungalowpark

4 persoons Wald vakantiehuis

Het vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een romantische tweepersoons bedstee. De badkamer is voorzien van wastafel, bubbelbad, douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers, waarvan een met een eenpersoonsbed en een met twee éénpersoonsbedden.

Bekijk deze vakantiehuizen

6 persoons Wetter vakantiehuis

Het 6 persoons vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een romantische tweepersoons bedstee. De badkamer is voorzien van een wastafel, bubbelbad en een aparte douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden en een vaste wastafel.

Bekijk deze vakantiehuizen

8 persoons Wiid vakantiehuis

Het vakantiehuis beschikt over een woonkamer, keuken en een twee persoons slaapkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, bubbelbad en een aparte douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u een badkamer met wastafel, douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u een badkamer met douche en toilet, twee slaapkamers, elk met twee éénpersoonsbedden en twee logeerbedden.

Bekijk deze vakantiehuizen

Wellness vakantiehuis

Vrijwel alle wellness vakantiehuizen hebben een fraaie ligging aan het water inclusief een eigen aanlegsteiger en zijn per boot bereikbaar. De vakantiehuizen zijn o.a. voorzien van sauna, zonnebank, moderne keuken, luxe sanitair, wifi (tegen betaling), televisie, vaatwasser, oven/magnetron, tuinmeubilair & eigen parkeerplaats voor uw auto. Voor natuur, privacy en een vakantie in het teken van water de perfecte keus.

Bekijk deze vakantiehuizen

Vakantiehuizen in Friesland

Middenin de natuur en aan het water

De provincie Friesland bestaat voor ongeveer 15% uit water. Het wordt daarom ook terecht een ‘waterprovincie’ genoemd. Nergens in Nederland vinden zoveel watersportactiviteiten plaats als in Friesland.

Nationaal park in Friesland

Onze vakantiehuizen staan op Camping & Bungalowpark ‘It Wiid’ gelegen middenin nationaal park De Alde Feanen in Eernewoude. Dit nationale park bestaat uit 4.000 hectare natuurgebied met een rijke historie en van internationale betekenis. Het is het grootste natuurgebied op het vasteland in Friesland en buiten Nederland zijn soortgelijke parken niet te vinden.

Vakantiehuis in Friesland aan het water

Op een warme zonnige dag zo vanuit je bed het water in springen kan met een vakantiehuis aan het water. De meeste van onze vakantiehuizen staan direct aan het water. De Wellness vakantiehuizen hebben een eigen tuin en aanlegsteiger. Een vakantiehuis met sloep huren behoort dus ook zeker tot de mogelijkheden.

Nu uw vakantiehuis boeken »

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.