Vakantiehuis met sloep huren

Vakantiehuis met sloep huren?

Op zoek naar een vakantiehuis met sloep voor tijdens de vakantie? Kom dan een vakantiehuis met sloep huren op vakantiepark n Eernewoude. Dit prachtige park in Eernewoude is gelegen in natuurgebied de Alde Feanen midden in het Friese meren gebied. De Alde Feanen is sinds februari 2000 het 16e Nationaal Park van Nederland. De Alde Feanen is 2187 hectare groot. U vaart zo met uw sloep dit prachtige gebied door.

U kunt verschillende type vakantiehuizen van 4 tot 8 personen met sloep huren op It Wiid. De meeste vakantiehuizen zijn aan het water gelegen met een eigen aanlegsteiger.

In het gebied rondom het vakantiehuis kan prachtig met de huursloep gevaren worden. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. U kunt bij het huren van een vakantiehuis op It Wiid in Eernewoude uw eigen sloep meenemen, maar natuurlijk ook een sloep huren via onze receptie. Uiteraard kunnen visliefhebbers bij het huren van een vakantiehuis aan het water hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien.

Wij verhuren diverse sloep waaronder de Antaris55, Maril 6.25 en Maril 5.70 sloepen. Voor meer informatie: www.bootverhuur-eernewoude.nl