Vakantiehuis met sloep huren

Vakantiehuis met sloep huren?

Op zoek naar een vakantiehuis met sloep voor tijdens de vakantie? Kom dan een vakantiehuis met sloep huren op vakantiepark n Eernewoude. Dit prachtige park in Eernewoude is gelegen in natuurgebied de Alde Feanen midden in het Friese meren gebied. De Alde Feanen is sinds februari 2000 het 16e Nationaal Park van Nederland. De Alde Feanen is 2187 hectare groot. U vaart zo met uw sloep dit prachtige gebied door.

U kunt verschillende type vakantiehuizen van 4 tot 8 personen met sloep huren op It Wiid. De meeste vakantiehuizen zijn aan het water gelegen met een eigen aanlegsteiger.

In het gebied rondom het vakantiehuis kan prachtig met de huursloep gevaren worden. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. U kunt bij het huren van een vakantiehuis op It Wiid in Eernewoude uw eigen sloep meenemen, maar natuurlijk ook een sloep huren via onze receptie. Uiteraard kunnen visliefhebbers bij het huren van een vakantiehuis aan het water hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien.

Wij verhuren diverse sloep waaronder de Antaris55, Maril 6.25 en Maril 5.70 sloepen. Voor meer informatie: www.bootverhuur-eernewoude.nl

Vakantiehuizen op de camping

6-persoons vakantiehuizen

Deze nieuwe vakantiehuizen (bouwjaar 2004) zijn geschikt voor maximaal zes personen.
De vakantiehuizen zijn voorzien van cv, volledige keukeninventaris, gasfornuis, koelkast, afzuigkap, koffiezet-apparaat, servies, bestek, kleuren-tv en tuinmeubels.

Bekijk deze vakantiehuizen

8-persoons vakantiehuizen

De vakantiehuizen (nummers 1 t/m 10 en 15 t/m 18) zijn geschikt voor maximaal acht personen.
De vakantiehuizen zijn voorzien van cv, volledige keukeninventaris, gasfornuis, koelkast, afzuigkap, koffiezetapparaat, servies, bestek, kleuren-tv en tuinmeubels.

Bekijk deze vakantiehuizen

Vakantiehuis op bungalowpark

4 persoons Wald vakantiehuis

Het vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een romantische tweepersoons bedstee. De badkamer is voorzien van wastafel, bubbelbad, douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers, waarvan een met een eenpersoonsbed en een met twee éénpersoonsbedden.

Bekijk deze vakantiehuizen

6 persoons Wetter vakantiehuis

Het 6 persoons vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een romantische tweepersoons bedstee. De badkamer is voorzien van een wastafel, bubbelbad en een aparte douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden en een vaste wastafel.

Bekijk deze vakantiehuizen

8 persoons Wiid vakantiehuis

Het vakantiehuis beschikt over een woonkamer, keuken en een twee persoons slaapkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, bubbelbad en een aparte douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u een badkamer met wastafel, douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u een badkamer met douche en toilet, twee slaapkamers, elk met twee éénpersoonsbedden en twee logeerbedden.

Bekijk deze vakantiehuizen

Wellness vakantiehuis

Vrijwel alle wellness vakantiehuizen hebben een fraaie ligging aan het water inclusief een eigen aanlegsteiger en zijn per boot bereikbaar. De vakantiehuizen zijn o.a. voorzien van sauna, zonnebank, moderne keuken, luxe sanitair, wifi (tegen betaling), televisie, vaatwasser, oven/magnetron, tuinmeubilair & eigen parkeerplaats voor uw auto. Voor natuur, privacy en een vakantie in het teken van water de perfecte keus.

Bekijk deze vakantiehuizen

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.