Vakantiehuis met hond

huurt u op Buitenplaats It Wiid

Vakantiehuis met hond

Vakantiehuis met hond huren

Bent u op zoek naar een vakantiehuis met hond? Op Buitenplaats It Wiid verhuren wij vakantiehuizen waar honden zijn toegestaan. Wij verhuren zowel 4-persoons, 6-persoons als 8-persoons vakantiehuizen. In de 8-persoons huizen (type Wiid) mogen zelfs twee honden mee. In de andere twee types is maximaal 1 hond toegestaan.

Huisdiervriendelijk park

Camping en Buitenplaats It Wiid zijn huisdiervriendelijke parken. Op de camping zijn ook honden toegestaan mits aangelijnd. Komt u kamperen? dan mag u trouwe viervoeter mee. De woningen en chalets op de camping zijn wel huisdiervrij.

Buiten de camping kunt u heerlijk wandelen met uw hond. In het Nationaal Park dient de hond wel aangelijnd te zijn. Wandel door de polders en geniet van de vergezichten.

vakantiehuizen

Op Buitenplaats It Wiid verhuren wij diverse woningen waar uw hond welkom is. De 4 persoons vakantiehuizen, type wald, is een 2-onder-1 kap met meestal een slaapgelegenheid in de woonkamer (bedstee). Er zijn ook diverse wald bungalows die de bedstee uit de woonkamer hebben en daardoor een extra zitruimte gecreërd hebben. Op de begane grond is verder een ruime woonkeuken en badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers.

De type Wetter vakantiehuizen zijn geschikt voor zes personen en hebben ook een bedstee en twee slaapkamers op de eerste verdieping. Deze woningen zijn vrijstaand.

De type Wiid woningen zijn ruime vakantiehuizen met drie slaapkamers. Wilt u met twee honden komen? dat is geen probleem in de type Wiid.

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.