Overzicht verhuur particuliere chalets

Verhuur particuliere chalet

Verhuur particuliere chalet aan het water 9 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Accommodaties » Verhuur particuliere chalet

Verhuur van een particuliere chalet

Via it Wiid kan je een luxe particuliere chalet aan het water huren. Deze verhuur particuliere chalets zijn zeer comfortabel en compleet ingericht voor een heerlijk ontspannen vakantie. Vanuit je chalet kun je gemakkelijk het doorgaande water op, en Nationaal Park De Alde Feanen via het water ontdekken. Neem je eigen bootje mee en leg deze aan je eigen aanlegsteiger, of huur een boot via onze bootverhuur.

Indeling van de particuliere chalet

De particuliere chalets zijn strak en modern met grote ramen, waardoor je binnen veel ruimte en licht zal ervaren. De slaapkamers hebben allemaal boxspring bedden. Ten slotte zijn deze allemaal voorzien van dekbedden en kussens.

De keuken heeft naast een volledige inventaris een koelkast, koffiezetapparaat, combi-magnetron en vaatwasser. Verder is er een ruime eethoek en comfortabele zithoek. Ook hebben alle chalets minimaal één badkamer met toilet en douche. De foto’s geven een globale indruk van hoe een chalet er uit kan zien. Aangezien het particuliere chalets betreft kunnen deze onderling verschillen qua inrichting.

WiFi

Omdat je via it Wiid boekt krijg je voor één apparaat internettoegang. Daarnaast verschilt het per particuliere verhuur chalet of er onbeperkte wifi aanwezig is of niet. Deze informatie kun je vinden tijdens het online boeken.

Honden

In de particuliere verhuur chalets die op dit moment verhuurd worden zijn geen huisdieren toegestaan. Bekijk ons eigen vakantiehuizen aanbod voor accommodatie waar wel een huisdier is toegestaan.

Prijzen en periodes

De prijzen van een particuliere chalet verschillen per periode. Bekijk de actuele prijzen via het online boeken. Let op, omdat het gaat om particuliere chalets betaal je niet alleen de huur, maar ook het kampgeld voor het gebruik van de camping faciliteiten (€ 5,50 p.p.p.n.). Dit tarief wordt automatisch aan de reservering toegevoegd. Dit tarief is inclusief de toeristenbelasting (€1,50 p.p.p.n.).

  • 4 personen
  • 6 personen
  • Aan het water
  • Huisdiervrij
  • Rookvrij