herfstvakantie friesland

Wetter vakantiehuis met sloep

4 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Accommodaties » Wetter vakantiehuis met sloep

Wetter vakantiehuis met sloep

Een vakantiehuis met jouw sloep direct in de achtertuin? Dat kan! Tijdens het laagseizoen hebben wij een leuke aanbieding: een vakantiehuis met sloep. Dit arrangement geldt bij verhuur van een midweek of weekend in de laagseizoen periodes.

De 6 persoons vakantiehuizen type Wetter op het bungalowpark hebben allemaal een eigen aanlegsteiger. Jouw sloep ligt daarom direct in jouw eigen achtertuin en je kunt zo het water op. Het bungalowpark bevindt zich middenin Nationaal Park De Alde Feanen. Een gebied van zo’n 2000 hectare dat bestaat uit kreken, kleine en grote plassen met eilandjes en grote waterwegen. In het gebied kan prachtig gevaren worden. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek.

Let op! De inrichting/indeling van de bungalows kan onderling verschillen. Bedlinnen is verplicht om bij te boeken, net als eindschoonmaak. Incheck is vanaf 15:00 uur. Uitcheck is voor 10:00 uur.

In het voor- en naseizoen profiteer je van extra korting op een Maril sloep 5.70 bij je vakantiehuis. Wij bieden in deze periodes een speciaal arrangement ” vakantiehuis met sloep” aan. Bij weekendhuur heb je twee dagen een sloep erbij, bij de midweekhuur drie dagen en bij weekverhuur zes dagen!

LET OP: De reservering is pas definitief als wij de beschikbaarheid van de sloep hebben gecheckt. (Dit is een ander reserveringssysteem).

  • 3 slaapkamers
  • 6 personen
  • Aan het water
  • Gratis WIFI (onbeperkt)