Wiid bungalow

Wiid vakantiehuis

4 foto's

Zoek & boek

Reserveren
Home » Accommodaties » Wiid vakantiehuis

Wiid vakantiehuis

Op Buitenplaats It Wiid, direct naast Camping It Wiid, verhuren wij 8-persoons (Wiid) vakantiehuizen. Deze vakantiehuizen liggen allen direct aan het water en de meeste hebben een eigen aanlegsteiger. Via het park vaar je zo het open water op. De woningen aan de buitenrand hebben een prachtig uitzicht. Alle woningen hebben gratis wifi.

Kom je een midweek of weekend in het voor- of naseizoen. Kijk dan ook eens naar het voordelige sloepenarrangement! U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een sloep te huren voor 1 dag. Of wilt u wat anders? dan is een kano of sup ook zeer geschikt om een dagje het water te verkennen.

Zelf een woning uitkiezen

De woningen op de Buitenplaats zijn particulier en daarom van inrichting verschillend. Via onderstaande button kun je alle woningen bekijken en direct boeken! Kijk, vergelijk en boek direct!

Indeling van het vakantiehuis

Begane grond:

Gezellige woonkamer met open keuken, openslaande deuren naar het terras en een aparte slaapkamer. De badkamer is voorzien van wastafel, aparte douche, bad. Apart toilet.

Eerste verdieping:

Twee slaapkamers met ieder 3 x 1-persoons bedden. Douche en toilet.

NB: Let op! De inrichting/indeling van de bungalows kan onderling verschillen. Bedlinnen is verplicht om bij te boeken, net als eindschoonmaak. Incheck is vanaf 15:00 uur. Uitcheck is voor 10:00 uur.

Activiteiten rondom camping It Wiid:

Op de receptie vind je alle informatie voor een gezellige dag uit. Er liggen diverse folders en er is een bord met posters van activiteiten in de omgeving. Er worden fiets- wandel- en vaarkaarten verkocht en je kunt er wifi-inlogcodes en was- en droogmunten kopen. De receptie is dagelijks geopend van 09:00-17:00 uur (in het hoogseizoen tot 20:00 uur). Op aankomstdagen tot 18:00 uur. Kom je na 17:00 uur aan, neem dan altijd even contact op met de receptie: 0511-539223.

  • 3 slaapkamers
  • 8 personen
  • Aan het water
  • Gratis WIFI (onbeperkt)