Vakantiehuisjes Friesland

Op zoek naar vakantiehuisjes in Friesland?

U bent van harte welkom op vakantiepark It Wiid in Eernewoude. Wij verhuren vakantiehuisjes in Friesland welke direct aan het water liggen.

De vakantiehuisjes in Friesland zijn geschikt voor 4-8 personen. Vrijwel ieder vakantiehuis aan het water beschikt over een eigen aanlegsteiger en is dus per boot bereikbaar. Wilt u tijdens uw gehele verblijf gebruik maken van een huursloep, dan kunt u dit van te voren aangeven maar u kunt natuurlijk ook uw eigen boot meenemen. De vakantiehuizen zijn de ideale uitvalsbasis voor een prachtige vaartocht met een van onze huursloepen of motorboten. Via het water zijn goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek.

Vakantiehuisjes in het hart van Friesland

Vakantiepark It Wiid ligt in het hart van Friesland. Mogelijkheden te over om wat meer van Friesland te zien dan alleen de beroemde meren. Wat dacht u van een dagje naar de Waddeneilanden of gezellig winkelen in een van de fraaie Friese steden.

Vakantiepark It Wiid bevindt zich midden in het hart van nationaal park de Alde Feanen. Dit gebied is sinds februari 2000 het 16e Nationaal Park van Nederland.
Het gebied is varend het best te bekijken. Er is een vaarroute voor kleine bootjes, met op diverse plaatsen aanlegsteigers. Ook zijn er verschillende wandelroutes en fietsroutes door het gebied.

Op zoek naar een vakantiehuisje in Friesland? Zoek dan niet verder en kies één van onze mooie accommodaties. Ook als je liever een accommodatie zoekt die niet aan het water ligt, hebben we diverse opties.

Bekijk hier alle mogelijkheden en boek direct

Mocht u nog verdere vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met de receptie.

De receptie is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00

Zaterdag tussen 10:00 en 13:00

Vanaf 1 april is de receptie 7 dagen per week geopend.