Vakantiehuizen Friesland

Op Camping en Buitenplaats It Wiid worden diverse vakantiehuizen verhuurd. De grootte varieert van 4 tot 8 personen en je kunt kiezen voor een woning direct aan het water of juist één die iets verder van het water af ligt. Welke woning je ook kiest, je zult een heerlijk verblijf hebben in het hart van Friesland.

Vakantiehuizen op de camping

It Wiid beschikt over  6-persoons en 8 persoons vakantiehuizen en zijn stuk voor stuk gezellig ingericht. De woningen liggen rondom een haven waar u uw eigen boot neerlegt of u huurt een boot op het park zelf. De huizen 5 t/m 10 hebben een prachtige ligging direct aan de Fokkesloot. Deze ruime 8-persoons woningen hebben 4 slaapkamers en 2 badkamers. Ook de andere 8-persoons huizen op de camping hebben dit m.u.v. nummer 1 en 2; deze hebben alleen een badkamer beneden (wel een extra toilet op de eerste verdieping). De 6 persoons huizen op It Wiid hebben drie slaapkamers boven en beneden een ruime badkamer.

 

De woningen op de camping liggen erg gezellig en dichtbij alle faciliteiten. De speeltuin, zwembad en supermarkt en eetcafé liggen op loopafstand. Rondom de woningen is volop groen en de huizen geven genoeg privacy maar de tuinen zijn niet afgesloten. Bij alle woningen kan een auto geparkeerd worden. Bij de 8-persoons huizen is er voldoende ruimte voor 2 auto’s. Extra auto’s kunnen geparkeerd worden op een van de nabij gelegen parkeerterreinen.

 

Naast de 6-persoons en 8-persoons vakantiehuizen worden er ook 4-persoons chalets verhuurd. De chalets liggen direct naast de kampeervelden en dat geeft je een echt campinggevoel! De chalets liggen aan de oude ringvaart van Eernewoude en je kunt hier dus direct vanaf je terras een hengeltje uitgooien. Er is geen ligplaats direct bij de chalets maar één van onze vele

 

Vakantiehuizen op de Buitenplaats

Buitenplaats It Wiid ligt naast Camping It Wiid en al deze woningen zijn particulier bezit. Je vindt hier de types WaldWetter en Wiid bungalows. Deze woningen liggen stuk voor stuk aan het water en de meesten hebben een eigen aanlegsteiger. De woningen aan de buitenrand hebben een prachtig uitzicht. De Wellness woningen hebben als extra een zonnebank en sauna. Op en top genieten dus op de Buitenplaats!