Vakantiehuizen Pasen

Kom deze Pasen genieten op it Wiid! Een heerlijk lang weekend in het hart van Friesland. Bezoek één van de prachtige Elfsteden of maak, bij mooi voorjaarsweer, een eerste tocht over de Friese meren. Huur een boot op het park. Ons eetcafé serveert op 1e en 2e Paasdag een heerlijke brunch!

Vakantiehuizen en chalets

Op it Wiid vind je tijdens Pasen een breed aanbod van vakantiehuizen en chalets. Op de camping zelf vind je 6 persoons, 8 persoons en 8 persoons aan het water vakantiehuizen. ook verhuren wij voor 4-persoons chalets. Alle woningen zijn ruim en hebben alles in huis voor een heerlijk lang Paasweekend.

Buitenplaats it Wiid

Ook op Buitenplaats it Wiid, het bungalowpark naast camping it Wiid, verhuren wij diverse woningen tijdens Pasen. je hebt de keuze uit Wald bungalows ( 4 persoons), Wetter (6 persoons) en Wiid bungalows (8 persoons). De woningen op de Buitenplaats liggen allen aan het water en zijn particulier. De woningen verschillen onderling van elkaar. Op onze website staan alle woningen met omschrijving en foto’s vermeld.

Activiteiten in de omgeving

Tijdens Pasen is de supermarkt op het park geopend en kun je genieten van heerlijke warme broodjes bij je ontbijt. Ook is het eetcafé en snackbar weer volop geopend. In ons eetcafé wordt op beide dagen een heerlijke Paasbrunch geserveerd! Ga dus heerlijk uit eten op het park. In de omgeving van it Wiid is van alles te doen. Breng een bezoek aan de gezellige stad Leeuwarden, bezoek Aquazoo of Vijversburg of neem rugzak mee en ga op ontdekking door de Alde Feanen! (Rugzakroutes starten bij het bezoekerscentrum, direct naast de camping). Kortom je hoeft je niet te vervelen. Tijd over? Kijk ook eens bij onze andere tips voor leuke uitstapjes!

Mocht u nog andere vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met de receptie.