Vakantiehuizen op It Wiid in Friesland

Op Camping en Buitenplaats It Wiid worden diverse vakantiehuizen verhuurd. De grootte varieert van 4 tot 8 personen en je kunt kiezen voor een woning direct aan het water of juist één die iets verder van het water af ligt. Welke woning je ook kiest, je zult een heerlijk verblijf hebben in het hart van Friesland.

Vakantiehuizen op de camping

It Wiid beschikt over 4-persoons chalets6-persoons en 8 persoons vakantiehuizen én vakantiehuizen direct aan de Fokkesloot (Nummer 5 t/m 10). De woningen liggen rondom een haven waar je jouw eigen boot neerlegt of je huurt een boot op het park zelf. De woningen op de camping liggen erg gezellig en dichtbij alle faciliteiten. De speeltuin, zwembad en supermarkt en eetcafé liggen op loopafstand.

Vakantiehuizen op de Buitenplaats

Buitenplaats It Wiid ligt naast Camping It Wiid en al deze woningen zijn particulier bezit. Je vindt hier de types Wald, Wetter en Wiid bungalows. Deze woningen liggen stuk voor stuk aan het water en de meesten hebben een eigen aanlegsteiger. De woningen aan de buitenrand hebben een prachtig uitzicht. Op en top genieten dus op de Buitenplaats!

Let op: de woningen zijn particulier en verschillen onderling. je kunt je eigen woning uitkiezen op onze website.

Incheck van de woningen is vanaf 15:00 uur en uitcheck voor 10:00 uur.