Stacaravans

Camping It Wiid geeft u de mogelijkheid tot het huren of kopen van een stacaravan of chalet:

Verhuur

Wanneer u wilt verblijven op onze camping maar geen eigen tent of caravan heeft, biedt een stacaravan een goed alternatief. Op ons terrein staan diverse particuliere stacaravans en chalets, die verhuurd worden door de eigenaar. Via onderstaande button vindt u een overzicht.

Verhuur stacaravans en chalets

Nieuw! Wiid chalets

Vanaf mei 2018 heeft camping It Wiid zelf 10 verhuurchalets. Deze chalets zijn geschikt voor 4 personen en hebben alles in huis voor een fijne vakantie! De chalets bevinden zich dicht bij de kampeerplaatsen en bij alle voorzieningen, zoals het zwembad, de supermarkt en het restaurant. De chalets hebben een ruime woonkamer met een zithoek en een eethoek. De keuken is voorzien van een volledig inventaris, een koelkast met vriesvak en een vaatwasser. Het chalet beschikt over twee slaapkamers waarvan één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. En uiteraard een badkamer met wastafel, douche en toilet.

Verhuurchalets It Wiid

Verkoop

Voordat u een stacaravan of chalet koopt is het verstandig om eerst alle informatie over de desbetreffende stacaravan bij de receptie op te vragen. Aankoop van stacaravans op Camping it Wiid verloopt altijd via de receptie. Neem eerst contact met de receptie op voordat u daadwerkelijk overgaat tot aankoop.

Te koop