Chalet G8

Chalet te huur, G8

Contactgegevens verhuurder chalet

Familie Spoelstra
Chaletnummer: G8
Veld: G
Telefoonnummer: 06-53547828
Website: www.chalet8.nl
E-mail: info@chalet8.nl

Aantal personen en slaapkamers
Onze nieuwe 6-persoons chalet is van alle gemakken voorzien. De grote woonkamer heeft uitzicht op het water, de keuken heeft een volledige inventaris en naast een badkamer met toilet zijn er 3 slaapkamers.

Prijzen chalet
www.chalet8.nl

Informatie chalet

Chalet8 is een gloednieuwe, moderne en comfortabele chalet voor 6 personen in hartje Friesland. Gelegen in het Nationale park De Alde Feanen op de 5-sterrencamping It Wiid.

Voel je thuis is onze heerlijke chalet. Met ruimte om te ontspannen en een omgeving om te beleven. Chalet8 heeft een eigen aanlegsteiger aan open vaarwater. Neem je eigen boot mee of huur een boot op de camping. Ontdek de nabije natuur met haar moerasbos, rietvelden, vaarten en meren met eilandjes en strandjes vanaf het water, met de fiets of wandelend.

In hartje Friesland; je stapt zo in een prachtig natuurgebied

Middenin het prachtige natuurgebied gelegen wandel je zo vanaf de camping over bruggetjes en wandelpaden door het Pettebosk. En voor de kinderen is er een natuurspeeltuin vol met verschillende touwbruggen, klimpalen en een survivalbaan. Camping It Wiid biedt vele faciliteiten voor alle leeftijden, met een verwarmd openluchtzwembad, open zwemwater en een strandje, een supermarkt en eetcafe.

“Wij genieten met ons gezin altijd enorm van wat de camping en de omgeving te bieden hebben. Voel je thuis in onze chalet en geniet van een heerlijke vakantie in hartje Friesland!”

Fijne vakantie en groeten van de familie Spoelstra
Bernardus, Akke, Wâte en Pieter

Chalet8 is in het hoogseizoen per week te huur. In andere seizoenen is een weekend of midweek in overleg mogelijk.

  • Inchecken vanaf 15.00 uur op zaterdag.
  • Uitchecken voor 10:00 uur op zaterdag.

De minimale leeftijd om de chalet te kunnen huren is 25 jaar. Huisdieren en roken zijn niet toegestaan.

Let op!!! Bij aankomst dient de huurder zich te laten inschrijven op de receptie van Camping It Wiid. It Wiid brengt de huurder van de chalet € 5,25 per persoon per nacht aan kampeergeld in rekening. Dit is inclusief 1 x entree voor de auto en zwembadkaarten voor het aantal personen wat ingeschreven staat. Kampeergeld dient gelijk bij aankomst te worden betaald.