Chalet te huur, U515

4/5 persoons chalet met eigen aanlegsteiger

Contactgegevens eigenaar

Chalet te huur, U 515 fam. Marinus
Tel. 06-83311554
Email 
andriesmarinus1975@gmail.com

Informatie en indeling chalet

Vanaf 1 april is onze mooie sfeervolle chalet, met eigen aanlegsteiger, te huur. Het is een 4 pers. chalet met eventueel de mogelijkheid om een 5e en 6e slaapplek te creëren. Er is een ruime slaapkamer met een 2 persoons bed en een slaapkamer met een stapelbed. Een 5e en 6e persoon zou eventueel op de bank kunnen slapen of op een stapelbed in het tuinhuisje. Verder is de chalet voorzien van een moderne badkamer met douche, wastafel en wc en een moderne keuken met koelkast (incl. vriesvak), 4 pits gasstel en een combimagnetron.

Buiten is er een ruime tuin met een eigen aanlegsteiger (10m) voor uw boot of om te vissen, tafel met 6 stoelen, lounge bank en eigen parkeerplek voor uw auto. De plek geeft veel privacy en is dichtbij veel van de faciliteiten

Op camping “it Wiid”zijn verschillende faciliteiten tot uw beschikking, zoals zwembad, kinderanimatie,bootverhuur, supermarkt, snackbar, restaurant enz. Vanaf de camping kunt u wandelend of met de fiets zo de natuur in. Het natuurgebied de Alde Feanen wat beheerd wordt door It Fryske Gea, is werkelijk prachtig.

Neemt u uw eigen boot mee of huurt u een sloep? dan kunt u de Friese wateren verkennen vanaf het water en kunt u aanleggen bij pittoreske Friese dorpjes.

Kortom, een geweldige plek voor jong en oud, om het mooie Friesland te ontdekken of om te relaxen op een eigen plek aan het water!

Prijzen en bijkomende kosten

In het voor en naseizoen (april, mei, juni, sept) kunt u de chalet huren voor €295,- per weekend of €475,- per week. In het hoofdseizoen (juli, aug, tot 9 sept) voor 695,- per week.

Dit is inclusief opgemaakte bedden, eindschoonmaak, gebruik van de steiger en de extra faciliteiten die aanwezig zijn. Exclusief € 50,- borg.

Let op! Bij aankomst dient de huurder zich te laten inschrijven bij de receptie van Camping “It Wiid”. De camping brengt de huurder van het Chalet, € 5,50 per persoon, per nacht en (€2,50 per huisdier) aan kampgeld in rekening. Dit is inclusief toeristenbelasting, entree voor 1 auto en zwembadkaarten voor het aantal personen wat ingeschreven staat. Kampgeld dient gelijk bij aankomst te worden betaald.