Vakantiepark de Kuilart

Naast Camping It Wiid, stellen wij je ook graag voor aan ons zusterbedrijf; Vakantiepark de Kuilart in Koudum.

Vakantie in de Zuidwesthoek

Vakantiepark de Kuilart ligt direct aan het grootste binnenmeer van Friesland de Fluessen. Een prachtig gebied om te zeilen. De camping heeft naast kampeerplaatsen (met o.a. eigen sanitair) een ruim aanbod in vakantiewoningen. Zo zijn er de prachtige Watervilla’s met direct uitzicht op het water. Maar ook de 6-persoons vakantiehuizen of de Veranda bungalows lenen zich uitstekend voor een vakantie aan het water.

Faciliteiten op de Kuilart

Ons zusterbedrijf heeft veel overeenkomsten met It Wiid qua watersport en 5 sterren gevoel. De Kuilart heeft bijvoorbeeld een bootverhuur, prachtig binnenzwembad, een supermarkt en een prachtig nieuw grand café met terras aan het water. Verder heeft de camping een leuk speelstrandje met speeltuin. Kortom, ook op de Kuilart hoef je je geen minuut te vervelen!

Omgeving

De Zuidwesthoek in Friesland is prachtig. Je vindt hier de bossen van Gaasterland waar je prachtig kunt fietsen, de stranden rondom het IJsselmeer en de vele historische Friese (11)steden zoals Hindeloopen, Workum en Stavoren. Stuk voor stuk een bezoek waard. Koudum is ongeveer 50 minuten rijden vanaf Eernewoude. Beide campings zijn ook goed te combineren voor een totaalbelevenis Friesland.

Naar website de Kuilart