Vakantiepark Friesland in Eernewoude

Kom genieten op ons vakantiepark in Friesland!

Wilt u heerlijk genieten van uw verblijf in Friesland? Kom naar vakantiepark It Wiid en ervaar de schitterende omgeving!

U heeft de mogelijkheid om op ons vakantiepark in Friesland met uw eigen tent of caravan te komen kamperen of een van onze vakantiehuizen te huren. Al onze vakantiehuizen liggen aan het water.

It Wiid, Vakantiepark in hartje Friesland

In het hart van Friesland, tussen Leeuwarden en Drachten, vindt u ons It Wiid. Het park ligt aan het water, centraal in Nationaal Park ‘De Alde Feanen’. Een gebied van zo’n 2000 hectare dat bestaat uit kreken, kleine en grote plassen met eilandjes en grote waterwegen. In het gebied rondom ons vakantiepark Friesland kan prachtig gevaren worden. U kunt uw eigen boot meenemen maar natuurlijk ook een boot huren via onze receptie. Wij verhuren sloepen, valken, polyvletten, optimisten en kano’s. Uiteraard kunnen visliefhebbers hun hart ophalen en een hengeltje uitgooien.

Op het park zelf zijn genoeg faciliteiten voor het 5 sterren gevoel. Zo is er een heerlijk buitenzwembad, een uitgebreide supermarkt en een gezellig eetcafé. Op de receptie geven ze u graag tips voor uitstapjes in de omgeving.

Online boeken