Vakantiewoningen Friesland

Op zoek naar een vakantiewoning in Friesland? Dan bent u van harte welkom op Vakantiepark It Wiid. Wij verhuren namelijk vakantiewoningen in Friesland gelegen direct aan het water. Er zijn verschillende typen woningen: de 4-persoons type Wald woningen, 6-persoons type Wetter woningen en de 8-persoons type Wiid woningen. Iedere woning heeft een andere inrichting.

De 4-persoons woningen hebben beneden o.a. een badkamer en optioneel een romantische bedstee. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, waarvan één met een eenpersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. De 6-persoons woningen hebben beneden o.a. een badkamer en een bedstee. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers. Beide hebben twee keer twee eenpersoonsbedden. De 8-persoons woningen beschikken beneden o.a. over een badkamer en slaapkamer. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers met elk drie eenpersoonsbedden. De indeling/ inrichting verschilt per woning.

De vakantiewoningen in Friesland op It Wiid liggen midden in het Friese meren gebied. Vanaf het park kunt u prachtige vaartochten maken naar Grou, Leeuwarden of bijvoorbeeld Sneek. Ook kunt u vanaf hier de omgeving op de fiets ontdekken. Fiets bijvoorbeeld de Pontjesroute. Deze prachtige fietstocht van 41 kilometer gaat door Nationaal Park de Alde Feanen. Tijdens deze tocht neemt u meerdere pontjes om naar het volgende gebied te varen.

Tevens bevindt dit prachtige bungalowpark bevindt zich te midden van natuurgebied ‘De Alde Feanen’. Kenmerkend aan dit gebied is dat het sinds het jaar 2000 het 16e Nationaal Park van Nederland is. Een 2187 hectare groot gebied vol mooie wateren en geweldige natuur. Vakantiepark It Wiid biedt u de mogelijkheid om een vakantiehuis aan het water te huren en deze prachtige omgeving van dichtbij te bekijken.