Kamperen in het voorseizoen

Zoekt u een kampeerplaats tijdens het voorseizoen?

Camping It Wiid is gelegen in het hart van de Friese meren en ideaal voor kamperen in het voorseizoen. Een voorseizoenplaats loopt van 1 april t/m 30 juni. Camping It Wiid is een 5 sterren watersportcamping in Friesland met uitstekende faciliteiten tijdens het kamperen in het voorseizoen; verwarmd buitenbad met glijbaan (vanaf Hemelvaart), moderne sanitairgebouwen met vloerverwarming en een uitgebreide bootverhuur.

Vanaf Camping it Wiid kan prachtig worden gevaren. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. U kunt uw eigen boot meenemen tijdens kamperen in het voorseizoen maar natuurlijk ook een boot huren via onze receptie. Vanaf april zijn faciliteiten als supermarkt en restaurant geopend en kunt u dus ’s ochtends een broodje en krantje halen. In het eetcafé vindt u een uitgebreide kaart en kunt u goed en niet te duur heerlijk eten. Naast het eetcafé vindt u het cafetaria voor diverse afhaalmaaltijden en heerlijk (soft)ijs. De sanitairgebouwen zijn verwarmd en zeer compleet.

Kamperen voorseizoen

Op de camping vindt u diverse kampeerplaatsen, voor ieder wat wils tijdens het voorseizoen. Wie bieden standaardplaatsen, Comfort(plus) plaatsen en landtongplaatsen aan. Alle plekken hebben stroom en water. De comfort(plus) plaatsen hebben daarnaast ook riolering voor uw afvalwater en de Comfortplus plaatsen hebben zelfs CAI aansluiting. De landtongplaatsen zijn uniek door hun ligging direct aan het water en hebben stroom en water. De auto’s worden niet bij de kampeerplaats geparkeerd. Er zijn diverse parkeerterreinen op de camping. Honden zijn welkom!

Prijzen voorseizoen

 

Een voorseizoenplaats kunt u telefonisch reserveren via Tel. 0511-539223 of per e-mail.