Profiteer van vroeg boeken!

Vroegboekkorting Buitenplaats

Profiteer van extra vroegboekkorting!

In de periode 1 september t/m 31 december profiteert u van 10% extra korting op de huurprijs van de vakantiehuizen op de Buitenplaats! Deze bungalows zijn gesitueerd op het park naast de camping maar als gast van ons geniet u van alle faciliteiten van de camping! (Gebruik zwembad, recreatieteam, receptie met toeristische informatie).

U kunt kiezen uit 4-persoons vakantiehuizen (type Wald), 6-persoons vakantiehuizen (type Wetter) en 8-persoons huizen (type Wiid). Daarnaast verhuren wij ook wellness woningen. Al deze woningen liggen aan het water en de meeste woningen hebben een eigen aanlegsteiger. De vroegboekkorting is geldig voor alle types.

Naar de vakantiehuizen

Vakantie in Eernewoude

Eernewoude ligt in het hart van Friesland midden in Nationaal Park de Alde Feanen. De omgeving kenmerkt zich door water, rust en ruimte maar daarnaast is er ook veel vertier. Het Nationaal Park is het beste te bekijken vanaf het water. Huur een boot of ga mee op één van de vele rondvaarten. Maar natuurlijk kan er ook volop gewandeld en gefietst worden.

Leeuwarden (Culturele Hoofdstad 2018) ligt op 15 autominuten afstand. Een stad waar de laatste jaren veel geïnvesteerd is en daarom niet genegeerd mag worden. U kan goed gewinkeld worden in één van de vele leuke winkelstraatjes met verrassend aanbod. De diverse musea voor jong en oud zijn ook zeker een bezoek waard. En beklim de Oldehove, de eigen toren van Pisa, en geniet van het uitzicht over de stad. Ook de andere 11-steden zijn goed te bezoeken en hebben elk hun eigen karakter. Daarnaast is een dagje Schiermonnikoog of Ameland ook zeer goed te doen vanuit It Wiid.

Kortom: Boek vroeg, profiteer en geniet!

Direct reserveren

Accommodaties op Buitenplaats It Wiid

Wald Vakantiehuis

Wald Vakantiehuis

2-onder-1 kap woningen direct aan het water met ruime tuin en aanlegsteiger.

meer informatie
Wetter vakantiehuis

Wetter vakantiehuis

Vrijstaande vakantiehuizen met bedstee en twee aparte slaapkamers.

meer informatie
Wiid vakantiehuis

Wiid vakantiehuis

Ruime 8-persoons woningen met drie slaapkamers en grote living.

meer informatie

It Wiid Drone film

prachtige film van Camping It Wiid

It Wiid In vogelvlucht

Bekijk de camping via luchtfoto's

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.