Vuurwerkvrij park

Vuurwerkvrij park Camping It Wiid

Ben u op zoek naar een vuurwerkvrij park waar uw huisdier ook welkom is? Boek dan deze jaarwisseling een woning op Camping It Wiid. Vuurwerk is bij de woningen niet toegestaan. Door de ligging in een rustige omgeving, zult u weinig last hebben van vuurwerk uit de omgeving en dat maakt deze locatie vuurwerkluw! Let op: dit geldt niet voor Buitenplaats It Wiid. Alleen de woningen op Camping It Wiid liggen vuurwerk luw. Boek direct uw woning op dit vuurwerkvrije park. 

Huisdieren toegestaan

Normaal gesproken zijn de woningen op Camping It Wiid huisdiervrij. Tijdens Oud en Nieuw maken wij graag een uitzondering zodat uw hond of kat tijdens de jaarwisseling minder stress ervaart. Uw huisdier is tijdens dit weekend van harte welkom! Niet huisdiervrij, wel vuurwerkvrij!

Vuurwerk-luwe vakantiehuizen

Op camping It Wiid zijn 6-persoons en 8-persoons vakantiehuizen. De 6-persoons woningen hebben drie slaapkamers en de 8-persoons huizen maar liefst vier! Deze woningen zijn ook zeker geschikt voor twee gezinnen met twee badkamers. De woningen liggen bij elkaar, om een haventje heen. Nummer 5 t/m 10 liggen direct aan het water.

Meer informatie vuurwerkvrije woningen    Direct reserveren

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.