Waterchalet te koop op De Kuilart

Op zoek naar een eigen plek direct aan het water? Op ons zusterbedrijf Vakantiepark De Kuilart in de prachtige zuidwesthoek van Friesland, hebben wij op dit moment nog vrije kavels voor nieuwe Arcabo Waterchalets.

Het chaletpark ligt op het vakantiepark maar kenmerkt zich door veel privacy. Alle chalets liggen direct aan het water en u vaart zo het grootste binnenmeer van Friesland op; De Fluessen. U geniet van de vele faciliteiten van het park zoals het binnenzwembad en het prachtige Grand Café met groot terras aan het water. Verder is er een speelstrandje waar u heerlijk kunt relaxen en genieten van de langsvarende boten. De Kuilart ligt dichtbij de authentieke Friese stadjes zoals Workum, Hindeloopen en Stavoren. Het IJsselmeer ligt op een steenworp afstand.

chalet aan het water chalet te koop chalet te koop

Chalet aan het water

Speciaal voor dit chaletplan zijn drie type chalets ontwikkeld; Waterchalet Premium, Waterchalet Luxe en Waterchalet Luxe XL. De types variëren in afmetingen, in ontwerp en in prijs.

De chalets zijn zo ontworpen dat u zich waant in een waar vakantiehuis. Het chalet wordt ingegraven, waardoor deze geheel gelijkvloers is. Ook is er gekozen voor hoge raampartijen, wat veel ruimte en licht geeft. De chalets worden geplaatst op grote kavels (300+ m2) met een eigen ligplaats aan de voorzijde van de kavel. Ze worden zon- en watergericht geplaatst; de deurpost en de openslaande deuren zitten aan de zonzijde en via de grote raampartijen kijkt u uit op het water! Wij hebben voor ARCABO gekozen als samenwerkingspartner omdat zij bekend staan om kwaliteit en hoogwaardige chaletbouw. Bovendien is ARCABO in staat chalets geheel naar uw wens te produceren.

Meer informatie? bezoek onze website en kom een keer langs om het met eigen ogen te zien!