Wij zijn open; wat kan wel?

U vraagt zich wellicht af wat nog wel kan in deze vreemde Corona tijden, tijdens de intelligente lockdown. U wilt er vast af en toe wel eens uit maar mag dat nog wel en is dat veilig?

Wij zijn als park gewoon geopend. Het is niet druk; de meeste gasten hebben geannuleerd. Toch zijn er gasten van It Wiid die even wat anders willen; een frisse neus halen of hun zinnen even verzetten. Als iedereen zich houdt aan de RIVM richtlijnen dan kunt u, als gast, ons gewoon bezoeken. Wilt u een plekje voor de zomervakantie komen bekijken? Ook dat is mogelijk.

U bent, samen met uw eigen gezin, van harte welkom om te verblijven in een van onze huizen/chalets. Kamperen is ook mogelijk mits u zelf kan voorzien in sanitaire voorzieningen. De toiletgebouwen zijn helaas tot nader bericht (naar verwachting tot 1 juli a.s.) gesloten. De supermarkt bakt iedere ochtend broodjes en in het weekend kunt u maaltijden afhalen bij de snackbar. Naar verwachting gaat het eetcafe na 1 juni weer open (maximaal 30 personen, alleen op reservering, in 2 shifts per avond). Ook bij deze voorzieningen gelden de maatregelen van het RIVM.

Reserveren niet zonder verplichting

Wilt u in deze onzekere tijd toch graag naar iets positiefs uitkijken en graag uw vakantie voor deze zomer plannen maar wilt u nog niet vast zitten aan een boeking? Begrijpelijk… echter wij kunnen niet langer gratis annuleren tot 4 weken voor aankomst aanbieden. Door de grote hoeveelheid boekingen en de financiële klap van deze crisis kunnen wij alleen reserverigen maken voor gasten die zeker weten komen. Indien de toiletgebouwen toch nog langer gesloten blijven, dan zullen wij u aanbieden te boeking naar een later moment te verzetten.

Varen in de Alde Feanen

Wilt u met uw gezin bootje varen? Of wilt u uw eigen boot te water laten? Dat kan zeker! De buitendienst is alle dagen van de week aanwezig en de bootverhuur draait gewoon door. Afspraken en reserveringen lopen via de receptie. Leuke tip: Ga varen met Freek Vonk in de Alde Feanen, download de app en ontdek de flora en fauna die de omgeving te bieden heeft. Vragen? De receptie staat voor u klaar.

Wandelen en fietsen

De fietspontjes varen nog niet maar toch kunt u in deze rustige omgeving prachtige tochten maken. Fietsen zijn te huur bij de receptie. Ook elektrisch of met kinderzitje! Volg bijvoorbeeld fietsroute ‘Op’e trappers’, een route van 38 KM waarbij u de omringende dorpen bezoekt. Benieuwd? Vraag bij de receptie naar de route.

Ook wandelen in het Nationaal Park is mogelijk. Laat u verrassen door de prachtige natuur. Ook hier geldt weer; houd u aan de richtlijnen van het RIVM. Tip: neem een rugzakje met lekkers mee en picknick op één van de rustige plekken in dit groene gebied. De kinderen vinden het vast geweldig! Er zijn diverse wandelroutes die u kunt volgen zonder dat u het pontje van Earnewâld nodig heeft. Loop bijvoorbeeld via uitkijktoren ‘Rom sicht’ langs de brug van de Veenhoop door de Jan Durks polder weer terug naar de Camping.

Op de receptie vindt u trouwens onze nieuwe ansichtkaarten! Stuur een leuke kaart naar opa, oma of die goede vriendin. Juist in deze periode is het leuk om post te krijgen! Versturen kan via de receptie.

Brochure

Brochure aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de digitale brochure, u kunt deze ook via de post aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.