WTC Expo Leeuwarden

WTC Expo Leeuwarden

Zoekt u tijdens een beurs of evenement een accommodatie in het WTC Expo Leeuwarden?

Dan hebben wij voor u de perfecte verblijfsmogelijkheid tijdens uw beurs of evenement in het WTC Expo Leeuwarden.

Camping It Wiid in Eernewoude beschikt over comfortabele vakantiehuizen waar u tijdens uw evenementen in het WTC Expo Leeuwarden tot rust kunt komen. De bungalows liggen 15 autominuten af van de WTC Expo in Leeuwarden. De ruime vakantiehuizen beschikken over 3 of 4 slaapkamers en zijn prachtig gelegen in Nationaal Park de Alde Feanen, de ideale uitvalsbasis tijdens beurzen en evenementen in het WTC Expo in Leeuwarden.

Onze vakantiehuizen zijn onderverdeeld in verschillende accommodatietypes.

 1. Vakantiehuizen op Camping It Wiid tijdens uw beurs of evenement in het WTC Expo Leeuwarden:
  6 persoons bungalows
  Deze nieuwe vakantiehuizen (bouwjaar 2004) zijn geschikt voor maximaal zes personen.
  De vakantiehuizen zijn voorzien van cv, volledige keukeninventaris, gasfornuis, koelkast, afzuigkap, koffiezet-apparaat, servies, bestek, kleuren-tv en tuinmeubels.
  8 persoons bungalows
  De vakantiehuizen (nummers 1 t/m 10 en 15 t/m 18) zijn geschikt voor maximaal acht personen.
  De vakantiehuizen zijn voorzien van cv, volledige keukeninventaris, gasfornuis, koelkast, afzuigkap, koffiezetapparaat, servies, bestek, kleuren-tv en tuinmeubels.2.
 2. Bungalows op bungalowpark It Wiid/Buitenplaats It Wiid tijdens de beurs in het WTC Expo Leeuwarden:
  Wald bungalow 4 personen
  Het vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een romantische tweepersoons bedstee.
  De badkamer is voorzien van wastafel, bubbelbad, douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers, waarvan een met een eenpersoonsbed en een met twee éénpersoonsbedden.
  Wetter bungalow 6 personen
  Het 6 persoons vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een romantische tweepersoons bedstee. De badkamer is voorzien van een wastafel, bubbelbad en een aparte douche en toilet.  Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden en een vaste wastafel.
  Wiid bungalow 8 personen
  (8-persoons vrijstaand vakantiehuis) Het vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer, keuken met magnetron en een tweepersoonsslaapkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, bubbelbad en een aparte douche en toilet. Op de bovenverdieping vindt u een badkamer met wastafel, douche en toilet, twee slaapkamers, elk met twee éénpersoonsbedden en twee logeerbedden.

Activiteiten en beurzen in het WTC Expo Leeuwarden kunt u terugvinden op Activiteiten WTC EXPO Leeuwarden