Zomervakantie Friesland

Opzoek naar een accommodatie voor in de zomervakantie in Friesland?

Ontdek Camping It Wiid tijden de zomervakantie in Friesland. Camping It Wiid heeft ruime kampeerplaatsen aan het water. Ook is er de mogelijkheid om vakantiehuizen tijdens uw zomervakantie in Friesland te huren. Tijdens de zomervakantie in Friesland zijn op It Wiid voldoende faciliteiten beschikbaar. U kunt gebruik maken van het zwembad, recreatieprogramma, een boot huren en genieten van de prachtige omgeving. Ook is in de omgeving tijdens de zomervakantie in Friesland veel te doen. Leeuwarden, Drachten, Dokkum en Sneek zijn op een steenworp afstand. Kortom breng uw zomervakantie in Friesland goed door op Camping It Wiid.

In het gebied rondom Camping It Wiid kan prachtig gevaren worden. Eernewoude ligt in het hart van Friesland midden in Nationaal Park de Alde Feanen.  Er zijn goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden, Drachten en Sneek. U kunt bij Camping It Wiid tijdens de zomervakantie uw eigen boot meenemen, maar natuurlijk ook een boot huren via onze receptie. Wij verhuren sloepen, valken, motorboten, optimisten, kano’s en sup-boards. Ook kunnen visliefhebbers hun hart op halen tijdens de zomervakantie in Friesland. Op de camping zijn diverse visstekken om een hengeltje uit te gooien.

Altijd al willen leren zeilen? Ook dat kan tijdens uw zomervakantie in Friesland. Camping it Wiid biedt diverse zeilcursussen aan. Wat is er nou unieker dan zeilen tijdens de zomervakantie in Friesland! Kunt u al zeilen? Huur dan een zeilboot en geniet gedurende de zomervakantie van de friese meren en wateren.