Kamperen in de zomervakantie

Zoekt u een leuke kampeerplaats tijdens de zomervakantie in Friesland? Camping It Wiid is de ideale omgeving tijdens de zomervakantie in Friesland.

Camping It Wiid heeft mooie kampeerplaatsen aan het water en ruime bungalows tijdens uw zomervakantie in Friesland. U kunt zwemmen, een boot huren en genieten van de prachtige omgeving. Ook is er in de omgeving tijdens de zomervakantie in Friesland veel te doen. Leeuwarden, Drachten, Dokkum en Sneek zijn op een steenworp afstand. Kortom uw zomervakantie in Friesland kunt u goed doorbrengen op Camping It Wiid.

Op Camping it Wiid geniet u van de prachtige omgeving, we zitten middenin Nationaal Park de Alde Feanen. Geniet tijdens uw zomervakantie van de unieke natuur.

U kunt bij camping It Wiid uw eigen boot meenemen, maar natuurlijk ook een boot huren via onze receptie. Wij verhuren sloepen, valken, polyvletten, optimisten en kano’s. Uiteraard kunnen visliefhebbers op de camping tijdens kamperen in de zomervakantie hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien.

Camping It Wiid beschikt over 368 ruim opgezette kampeerplaatsen. Staat u graag op een beschut plekje of gaat uw voorkeur uit naar een plaats direct aan het water? De keuze is aan u. Kamperen in Friesland bij Camping it Wiid biedt u alle mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie. Op ons 28 hectare grote terrein kunt u met uw eigen tent, caravan of camper kamperen. Tevens bestaat de mogelijkheid om een stacaravan huren of chalet te huren.

Kamperen zomervakantie

Voor verdere vragen of eventueel reserveren kunt u contact opnemen met de receptie; tel 0511-539223.